avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telecomunicatii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telecomunicatii

Buna ziua,
Am o si eu o problema cu furnizorul de telekomunicatii. In martie 2014 am incheiat un contract de telefonie mobila+ date pe o perioada de 2 ani. In cadrul pachetului am primit un telefon la valoare de piata de 400 ron.
Am cerut rezilierea abonamentului respectiv dupa un an, refuzand sa platesc taxa de reziliere( 200 de euro+ 500 de ron cat au cerut), in schimb am achitat suma de 400 de ron( contravaloarea telefonului). In luna iulie am reziliat contractul, in luna august mi-au trimis o factura cu 30 de lei( motivand ca am intarziat plata celor 400 de lei, am achitat-o). Dar acuma mi-au trimis o nou a factura pentru luna septembrie in valoare de 170 de lei motivand ca a valoarea abonamentului de date desi abonamentul meu initial date + mobil era 100 de lei( o singura factura + cod de client.
In concluzie mi-au reziliat jumate de abonament si acuma i-au mai dublat si suma. Nu mai reusesc sa ajung la niciun rezultat cu ei, nu stiu ce ar trebui sa fac in aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: Mihai Teris , Avocat 10:41, 30 August 2015
Sesizați Protecția Consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume restante abonament telefonie mobila ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Pe data de 25 iulie 2010 am facut un abonament pe 6 luni cu o companie de telefonie mobila. Apoi s-a prelungit automat pana cand am cerut ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract abonament telefonie mobila Georged89 Georged89 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am incheiat un abonament de telefonie mobila cu un operator de telefonie mobila in data de 13.09.2013 pe o perioada ... (vezi toată discuția)