avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre pontaj

pe timpul vacantei, intr-o tabara, copii de la centru, au fost insotiti de educatoare. Pentru periada de 2 saptamani cat s-a stat in tabara, cum va figura educatoarea in Foaia de pontaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:44, 30 August 2015
Va fi pontata ca fiind in delegatie (banuiesc), intrucat nu a plecat acolo fara stirea conducerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasari de personal si fisa de pontaj AliceS AliceS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, cum ar trebuie intocmita corect o fisa de pontaj pentru salariatii care sunt trimisi in deplasari (in afara locului de ... (vezi toată discuția)
Pontaje oxigen011 oxigen011 Lucrez la o companie de stat ce detine autotovehicole, emit foi de parcus, fac pontaje si merg chiar si in cursa.De mai multe ori datorita lipsei de personal ... (vezi toată discuția)
Delegatie luis29 luis29 Am si eu doua intrebari legate de acest subiect si anume: 1. un angajat care este pelcat de luni pana miercuri in delegatie, primeste diurna, cum va figura in ... (vezi toată discuția)