avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrarea unui inspector, clasa I, grad profesional ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrarea unui inspector, clasa I, grad profesional asistent, taxe si impozite, compartiment: financiar contabil

Am fost declarat admisa la concursul pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional asistent, taxe si impozite pe perioada determinata in cadrul unei Primarii.Cerinta postului era ca vechimea in specialitatea studiilor sa fie de 1 an. Eu am o vechime in munca de 38 ani si in specialitatea studiilor de 5 ani. Ce incadrare salariala pot avea conform legislatiei in vigoare ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:23, 31 August 2015
Eu cred ca veti avea urmarorul salariu:asistentul are 866 lei salar+25% sporul de conducere =1083 lei (este peste 1050 salariul minim)=D> Acum cu 12% veti avea un salariu de baza de 1213 lei. Sa tot traiesti din banii astia:((
Ultima modificare: Luni, 31 August 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime danciusimona danciusimona Buna ziua. Am si eu o intrebare, sant functionar public intr-o primarie , inspector asistent ultima treapta , am 25 ani vechime, in aceasta functie am 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)
Subiect: drepturi salariale mihaelaberceanu mihaelaberceanu Buna ziua, In luna noiembrie 2016 am participat la concurs pentru functia publica de executie inspector clasa I, grad profesional asistent (conditie ... (vezi toată discuția)