Va rog frumos sa ma lamuriti daca pot realiza cadastrul si intabularea unui teren al carui poprietar este tatal meu decedat, in conditiile in care nu a fost efectuata succesiunea la notar, de la tata catre fiu, eu fiind singurul fiu.
Legal nu puteti face masuritorile cadastrale si nici depune documentele necesare intabularii proprietatii in registrul national al proprietatilor imobiliare-in conditiile in care dvs nu detineti document care sa ateste calitatea de mostenitor/proprietar al terenului
Actele pe care le detin asupra terenului sunt
1titlul de proprietate pe care figureza toti mostenitorii,respectiv tatal meu si fratii lui si suprafata totala de teren mostenita
2.actul de partaj voluntar de bunuri imobile-in care este specificata in clar suprafata si vecinatatile terenului de care fac vorbire care revine de drept tatalui meu in urma realizarii succesiunii dupa bunici( succesiune realizata in timpul vietii tatalui meu)
Vreau sa ma asigur ca am inteles clar ca actele mai sus mentionate nu sunt suficiente pentru realizarea in conditii de legalitate a cadastrului pe bucata de teren care revine tatalui meu.
Cu multumiri
Nu a trecut nimeni printr-o situatie similara? Intreb intrucat unul din frati tatalui care detine teren invecinat cu cel al tatalui meu decedat (in baza acelorasi acte mai sus amintite) spune ca ar putea face in acelasi timp cadastrul atat pt terenul lui cat si pentru terenul mostenit de tatal meu decedat, pe baza copiei legalizate a certificatului de deces al tatalui si a copiei mele de CI. Ce ma sfatuiti? Vreau sa am suficiente argumente pentru a nu face o ilegalitate.
Multumesc