avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

buna ziua, prin contractul de intretinere se transmit si datoriile defunctului?Daca da?unde gasesc actul normativ? daca defunctul facuse o promisiune de vanzare-cumparare, cu antecontract cu semnatura privata si martori, si nu si+a indeplinit obligatiile, contractul de intretinere mai este valabil?ce cai de atac am?ma puteti ajuta cu articole, acte, etc?

Multumesc, va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: AUGUST16 , utilizator 20:56, 30 August 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care, dupa studierea tuturor inscrisurilor va poate da un raspuns pertinent.
E greu sa va dea cineva un raspuns pertinent atata timp cat nu vede contractul si nu citeste toate prevederile sale.
Multumesc pt raspuns, va pot trimie toate actele pe mail?va trimit si modelul meu de raspuns la intampinare........ma ajutati?Nu ne permitem un avocat......si nici nu mai avem timp, pana miercuri trebuie sa trimit raspunsul la intampinare.....Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren pesticid pesticid Am citit pe forum ca un domn cumpara teren fara cadastru si intabulare. Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt riscurile pentru cel care vinde (vanzatorul) ... (vezi toată discuția)
Detalii contract "prima casa" starcopit starcopit Buna ziua! Doresc sa achizitionez un apartament prin programul \"Prima casa\". Solicit amabilitatea celor care vor dori sa-mi sugereze un raspuns la cateva ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovigneta pt.masina vanduta manea_puiu manea_puiu -masina inmatriculata in Bucuresti,vanduta,respectat toate prevederile care sa pre- intampine probleme ulterioare(inclusiv inscrierea vanzarii pe cert.de ... (vezi toată discuția)