avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces verbal de predare-primire marfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces verbal de predare-primire marfa

Buna ziua.

Am rugamintea sa imi spuneti daca Avizul de insotire a marfii este suficient sa insoteasca marfa pe timpul transportului, daca nu se emite inca factura, si daca preluarea in proprietate a marfii livrate se poate face doar pe baza lui. Am vazut cazuri in care, pe langa Aviz de insotire a marfii, se intocmeste si Proces verbal de predare-primire a marfii. Din punct de vedere juridic, acest Proces-verbal de predare primire poate sa aiba valoare mai mare?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent- retur marfa louisa louisa Va solicit ajutorul intr-o problema delicata. Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)
Marfa care a fost in custodie ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Am o nelamurire : anul trecut am dat la o firma marfa in custodie, care s-a dus cu avize intocmite de noi. Anul acesta am adus marfa inapoi. Care ... (vezi toată discuția)
Factura catre primarie gabriolet gabriolet Buna ziua! Am emis astazi o factura catre o primarie. Banii mi-i vireaza pana miercurea viitoare( 28.07). Eu marfa o livrez in termen de10 zile ( 8.08) dupa ... (vezi toată discuția)