avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere copil major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere copil major

Am hotarare judecatoreasca dupa implinirea a 18 ani a copilului. La inceputul fiecarui nou an scolar trebuie dovedit ca baiatul isi continua studiile. La care dintre institutii trebuie trimisa adeverinta de elev:la Judecatorie, la Casa de Pensii sau la societatea la care lucreaza tatal copilului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:08, 31 August 2015
la institutia de unde vi se vireaza banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate pensie intretinere mihai_s mihai_s Printr-o hotarare judecatoreasca s-a stabilit plata unei pensii de intretinere pana la implinirea varstei de 18 ani sau pana la finalizarea studiilor dar nu ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere DJM DJM Tocmai am primit sentinta cu privire la pensia de intretinere pentru baiatul meu care deocamdata este minor . Care e procedura de urmat pt ca banii de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in cazul unui copil care a implinit 18 ani si primea ... And2005 And2005 Buna ziua , in cazul unui copil care a implinit 18 ani si primea pensie alimentara in urma umei Sentinte civile mai este nevoie de o alta sentinta civila ... (vezi toată discuția)