avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate inchiria sediul social al firmei unei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate inchiria sediul social al firmei unei persoane fizice?

Contractul de inchiriere dintre SC si persoana fizica trebuie declarat la finanțe?
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 15:05, 1 Septembrie 2015
Buna ziua!
Puteti inchiria spatiul detinut in comodat numai daca exista acordul expres al proprietarului in acest sens.
Contractul de inchiriere despre care mentionati nu se inregistreaza la fisc.
Succes!
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2015
Iulia Blaja, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand avocatul nu-si cunoaste meseria... Quatar Quatar Am inchiriat un apartament acum 6 luni bineinteles ca am facut cu propietarul contract notarial. Eu am depus actele ptr. infiintarea unei societati care are ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat trebuie sa fie semnat de ambii proprietari nokita nokita Buna ziua, In primul rand va urez Craciun fericit si mult succes in tot ce intreprindeti! Sunt un nou utilizator al forumului dvs. pe care il gasesc foarte ... (vezi toată discuția)
Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)