avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exceptii de neconstitutionalitate ridicate in proces ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exceptii de neconstitutionalitate ridicate in proces penal

Daca intr-un proces penal , se ridica doua exceptii neconstitutionale , judecatorul este obligat sa se pronunte asupra lor ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:00, 1 Septembrie 2015
Judecatorul este obligat sa se pronunte asupra oricaror exceptii procesuale,cu atat mai mult in caz de exceptii de neconstitutionalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie neconstitutionalitate art 453 plata cheltuieli de judecata aidu aidu Vreau sa introduc exceptia de neconstitutionalitate cu privire la articolul in baza caruia intimata solicita obligarea mea la plata cheltuielilor de judecata, ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 annabela annabela Va rog sa ma informati ce se intampla cu legea 221/2009. Se mai judeca fondul ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale? Cum a motivat Curtea ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire intemeiata pe neconstitutionalitate declarata ulterior judecarii cauzei tcnz tcnz In cazul in care o lege (integral sau partial) este declarata neconstitutionala, cei carora li s-au pronuntat hotarari judecatoresti (in baza legii/articolelor ... (vezi toată discuția)