avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariul minim angajare cetatean strain
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariul minim angajare cetatean strain

Care este salariul minim brut cu care pot angaja un cetean strain (non-UE) in regim de angajat permanent ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 1 Septembrie 2015
Salariul minim este de 1050 lei brut lunar.
Multumesc frumos. Mai am o intrebare : Doresc sa angajez un cetatean strain (non-UE) ca maseur (cu diploma), in acest caz cu ce salariu minim brut il pot angaja ?
Pentru maseur , salariul minim care se poate acorda este cel mentionat in mesajul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare iulianapaduret iulianapaduret Buna seara! Cat se plateste o bona(cu contract) pentru un program de lucru 8-17 luni-vineri? Se poate angaja o bona cu contract pentru program de lucru ... (vezi toată discuția)
Contract costicul costicul Pot angaja un paznic cu contract de munca, la un SRL, doar trei ore pe saptamana? Vreau doar sa imi pazeasca un local doar trei ore, sambata, de la ora 22 la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe 4 ore EBS EBS Buna ziua, Ieri am semnat un contract pe 4 ore(acum nu stiu daca este de 4 ore sau 2 ore ptr ca nu este specificat in contract,la salariu brut care este ... (vezi toată discuția)