avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nedumerire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nedumerire

Am fost astazi sa inregistrez un CIM cu program 4h/zi si salariu de incadrare confor jumatatii de norma de 360 si am fost refuzata pe motiv ca trebuia sa trec 720.
Va rog sa ma ajutati cu lamuriri! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 14 Iulie 2009
Persoana care nu a vrut sa va inregistreze contractul de munca probabil ca nu stie ca pentru jumatete de norma se acorda si jumatate din salariu minim (ce putin) pentru acel post. Puteti merge la seful de birou al persoanei respectiive si sa mai invete. Stim noi cum e cu inspectorii ITM (unii din ei :))
Depinde de cum inscrii acea suma, respectiv daca treci "salariu lunar pentru norma intreaga" atunci acesta este 720
leuca_luminita a scris:

Am fost astazi sa inregistrez un CIM cu program 4h/zi si salariu de incadrare confor jumatatii de norma de 360 si am fost refuzata pe motiv ca trebuia sa trec 720.
Va rog sa ma ajutati cu lamuriri! va multumesc!

Pentru un program de 4 ore/zi salariul minim brut pentru un muncitor calificat este de 360 lei ... posibil ori dvs ati gresit cand ati completat c.i.m. (vedeti ce a postat grace_r) sau inspectorul ITM si-a depasit atributiile de serviciu. In acest din urma caz, puteti depune o sesizare la conducerea ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator firma user29 user29 Buna ziua, Daca sunt angajat cu norma de 8 ore intr-o companie, pot fi Administrator cu norma de 2 ore intr-o firma unde sunt si actionar cu 33% din ... (vezi toată discuția)
Salariu minim director societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Salariu minim vanzator,incepand 2012 ama77 ama77 Ce salariu minim trebuie sa aiba un vanzator,incepand cu luna ianuarie 2012? (vezi toată discuția)