avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Chiriasi care nu platesc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Chiriasi care nu platesc

Am dreptul sa schimb incuietorile la usa locuintei daca am chiriasi care refuza sa plateasca?Daca nu ce pot face? Am un contract in strainatate in 2 saptamani si nu pot pleca pe 9 luni lasandu-i in casa.
Multumiri
Cel mai recent răspuns: Costelino1 , utilizator 14:59, 2 Septembrie 2015
Aveti acte incheiate legal cu acestia? Ati scris in obligatii ca trebuie sa va plateasca chiria pana la o anumita data?Din moment ce nu isi respecta contractul aveti dreptul sa-l reziliati prin instanta si le faceti evacuare. Doar ca in 2 saptamani nu prea vad cum ca la instante inca e vacanta
Puteti incheia procura in favoarea unei rude,cunostiinte care sa desfasoare demersurile in numele dvs
Multumesc tuturor. Pana cand e "vacanta" justitiarilor? Sper ca am inteles bine si nu Justitia e in vacanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul nu a achitat chiria de 2 luni, ce pot face sa il dau afara andreeapiciorus andreeapiciorus Din pacate, ma tot duce cu zaharelul si profita in mare parte pentru ca eu nu mai locuiesc in Romania. Contractul ar expira in iunie, dar vreau sa il dau ... (vezi toată discuția)
Fapta penala? Irina S. Irina S. Contract de inchiriere intre doua persoane juridice. Obiectul contractului: un spatiu comercial. Locatarul nu isi plateste chiria doua luni iar locatorul il ... (vezi toată discuția)
Lncetare drept folosinta contract inchiriere eugen82 eugen82 Am inchiriat un apartament in 2011 inainte de 1.10 pe vechea lege 114/1996, pe o perioada de 3 ani. Contractul a fost redactat de agentie, se arata ca ... (vezi toată discuția)