avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Situatie Asigurare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Situatie Asigurare

Buna seara,
Acum aproximativ un an am avut un incident ruter din care a rezulatat avarierea masinii proprii si a celuilalt participant la trafic, am convenit cu acesta sa facem intelegerea amiabila data fiind situatia si avarile suferite de ambele masini.
Mai exact, masina proprie a sfarsit prin a avea bara zgariata, masina celuilalt participant la trafic a avut o mica infundatura a aripii pe partea dreapta si farul zgariat.
La momentul respectiv eu detineam polita RCA de la Astra Asigurari SA
Dupa tot acest eveniment si la un an dupa el am primit acasa o citatie cum ca sunt dat in judecata pt recuperarea sumei aferente reparatiilor.
Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: constantin pricope , utilizator 15:33, 2 Septembrie 2015
Probabil a costat mai mult reparatia decat a stabilit inspectorul de daune al asiguratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - faptasul nu-si mai recunoaste vina adriana051981 adriana051981 Buna ziua, In data de 12.04.2015 ora 13.15 in urma unui accident rutier petrecut in sensul giratoriu din com. Barcanesti pe DN 1, am incheiat o ... (vezi toată discuția)
Refuz la plata reparatiei - [editat] LucianIordache LucianIordache Am deschis acest topic pentru a va povesti situatia neplacuta in care ma aflu in acest moment cu cei de la [EDITAT] si pentru ca sunt curios sa aflu ceva ... (vezi toată discuția)
Asigurari geo_ci20 geo_ci20 Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron. am fost ... (vezi toată discuția)