avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua
Am si eu o intrebare: daca imi prezint demisia cu acordul partilor incepand cu data de 05.09.2015, ma pot anga ja in alt loc cu 09.09.2015
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:37, 2 Septembrie 2015
1. Nu exista demisie cu acordul partilor ... demisia poate fi cu sau fara preaviz.

2. Daca doriti sa plecati fara efectuarea preavizului aveti trei posibilitati:
- incetarea c.i.m. cu acordul partilor , art55 lit.b C.mun.
- incetarea c.i.m. prin demisie fara preaviz , art.81 alin.7 C.mun. - in acest caz , angajatorul renunta total la perioada de preaviz
- incetare c.i.m. prin demisie fara preaviz , art.81 alin.8 C.mun. - situatie aplicabila in cazul in care angajatorul nu-si indeplineste obligatiile asumate prin c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de demisie fara preaviz lary_mary85 lary_mary85 buna seara vreau sa-mi dau demisia la zi dar nu stiu cum sa fac cererea avand in vedere ca eu trebuie sa ma intorc la munca pe data de 22 din concediu de ... (vezi toată discuția)
2 joburi radaliliana radaliliana lucrez cu norma intreaga(8 ore)in prestari servicii si de 1 an lucrez cu 4ore intr-un magazin mare.Solicitarea psihica fiind prea mare,vreau sa renunt la 4 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa demisionez costelbog costelbog Lucrez la o multinationala si sunt angajat pe o perioada determinata de 3 luni. Am acum 2 luni si 2 saptamani si vreau sa plec.Am gasit in alta parte si nu ... (vezi toată discuția)