avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasari in UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasari in UE

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ce procent din nr total de angajati ai firmei pot sa detasez la lucrarile pe care firma le are in state membre UE si care este prevederea legala care reglementeaza acest aspect.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters311042 , utilizator 11:58, 2 Septembrie 2015
Eu stiu ca maxim 65% din numarul total de salariati, tocmai am pus si eu o intrebare sa aflu care lege prevede acest aspect :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere a1 muncitori detasati in ue nicoletachiorescu nicoletachiorescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema de obtinere a formularului A1 Suntem o SRL care are un contract cu o PJ din Germania pentru efectuarea de ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)
Detasare sau delegare? coraliana coraliana Buna seara, Reprezinta o societatea din Romania care are un contract pt prestari servicii cu o firma din UE. Salariatii mei ( cu care am contract de ... (vezi toată discuția)