avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

Buna ziua sunt titularul unui imprumut si mia venit poprire pe salariu dar a venit si la giranti. Este necesar sa puna poprire si la giranti chiar daca am eu poprire
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:43, 2 Septembrie 2015
Pai da, nu ați plătit asa cum erați obligat, iar garanții s-au obligat sa plătească.
Garanții pot face contestatie la executare, dar cred ca vor face degeaba.
Desigur ca garanții se pot îndrepta împotriva debitorului pt a -și recupera banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire girant, recuperare de la titularul creditului ami20021968 ami20021968 Am girat o persoana la CAR, aceasta nu a mai platit si mi-a fost trimisa poprire. Mentionez ca titularul lucreaza la aceeasi unitate din momentul imprumutului, ... (vezi toată discuția)
Titular credit care nu a platit banca niciodata timp de 12 luni si girant obligat sa plateasca suma pentru acest titular danielarusu danielarusu Buna ziua! Vă supun atenţiei un caz al colegelor mele: Situaţia este următoarea : În urma cu un an una dintre colege a rugat+o pe alta sa o gireze ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la giranti aleb aleb Buna ziua! Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: In urma cu 1 an sau 2 , o ruda de-a mea impreuna cu un coleg au mers ... (vezi toată discuția)