avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensie conditii speciale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensie conditii speciale

Buna ziua!La calcularea punctajului obtinut grupa conditii speciale vechime complecta totalul de puncte se imparte la 35 ori la 25??Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: albert56 , utilizator 16:04, 2 Septembrie 2015
Stagiul complet depende de urmatoarele elemente:
Sexul persoanei,luna,anul nasterii,activitatea pe care a desfusurat-o si unitatea in care si-a desfasurat activitatea.
Sex masculin vechime 28 de ani 21 07 1962 Conditii speciale
Nu ati precizat activitatea si unitatea in care si-a desfasurat activitatea.
In acest caz raspunsul este 35 de ani(stagiul complet).
Daca a lucrat de ex: in armata,politie,mina etc. stagiul complet este altul.
Am lucrat Platforme de foraj marin!Grupa 1 apoi conditii speciale!Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul pensiei de invaliditate ragaliemaria ragaliemaria Am 28 de ani vechime din care 14 ani grupa 1 si 4 ani grupa a 2`a , iar restul de 10 ani grupa normala si gradul de pensionare este 2.. As dori sa aflu in ce ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata de varsta-ce conditii trebuie sa indeplineasca ? ALIC ALIC Tatal meu are varsta de 48 ani si 9 luni .A realizat o vechime in campul muncii de 29 de ani si 5 luni . Din acestia a muncit 21 de ani si 3 luni in conditii ... (vezi toată discuția)
Calcul stagiu de cotizare ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. Va rog sa imi raspundeti la niste intrebari. 1. Ce ani se considera stagiu complet de cotizare (35 ani)? - doar anii lucrati zi la ... (vezi toată discuția)