avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recuperarea onorariului de la avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recuperarea onorariului de la avocat

buna seara!avocatul daca nu m-a reprezentat inca in procesul penal si nu sunt multumit de cum deruleaza cazul meu ,imi pot cere banii inapoi?nu merge la Parchet,nu face sesizari la organele competente pt a grabi trimiterea in judecata,pune la indoiala marturia mea,la spital nici nu a venit sa imi ia declaratia.imi este teama ca nu imi va apara interesele in instanta daca deja avem probleme.totusi au trecut mai mult de 50 de zile de la semnarea contractului.va multumesc!
Nu puteti reprosa avocatului ca nu se solutioneaza dosarul repede. Daca veti renunta la contract nu puteti solicita restituirea nefiind din vina avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar trimis catre parchet in caz de victime. xuser xuser De fiecare data cand este vorba de victime umane, politia trimite dosarul procurorului? Ce trimite defapt? procesul verbal de constatare sau ce? Am auzit ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog am nevoie de consiliere juridica ref.marturie ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Va rog am nevoie de consiliere juridica ref.marturie mincinoasa martor in proces civil litigii de munca : Plangerea penala pentru marturie ... (vezi toată discuția)
Vatamare usoara din culpa myhay_elsym myhay_elsym Buna ziua. Pe scurt , iata ce s-a intamplat. Am lovit din spate( nu i-am deformat decat bara spate) o masina in care se aflau 4 persoane. Pa locul din fata ... (vezi toată discuția)