avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cursuri admitere INM (sunt bune?)
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cursuri admitere INM (sunt bune?)

Buna ziua,

La anul as dori sa dau admiterea la INM (in 2016).
Am gasit niste cursuri de admitere la INM si anume:
[ link extern ]

Am vazut ca mai sunt si altele...

Sunt in regula aceste cursuri? Ajuta cu ceva in mod deosebit? Sau arunc banii degeaba?

Nu este vorba ca eu singur nu invat, ba invat, dar vreau sa stiu si care este treaba cu aceste cursuri.

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2015
MihaiMih, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alida_W , utilizator 12:36, 3 Septembrie 2015
E organizat de o societate de avocati- nu e ok sa dai nume pe forum- si participa, probabil, colaboratori ai lor.Suma e mare si presupune ca procesul invatarii sa se desfasoare pe parcursul a 6 saptamani.Cam putin, pentru ce zic ei -inm- e 2% ca timp.Daca ai bani si crezi in ce promit si ofera, merita incercat.
Editez: pretul este de 6400. Fara reduceri.Dar
beneficiezi
si de
drinks & snacks
.Pe langa materia predata.Tot in banii astia.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2015
Alida_W, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inm shadow4all2000 shadow4all2000 oameni buni...pana la urma care e treaba cu INM-ul? e adevarat k tre sa dai o groaza de bani k sa fii admis?aud in stanga si in dreapta ba una ..ba alta...k ... (vezi toată discuția)
Cariera de procuror sau judecator,cariera de magistrat prosecuter_badboy prosecuter_badboy Dragi colegi haideti am si eu o intrebare al d-voastra cum poti sa te schimbi din procuror in judecator ?si care ar fi activitatile principale la inm sau mai ... (vezi toată discuția)
Notele din facultate shady shady Conteaza media notelor din facultate la adimiterea in barou ? (vezi toată discuția)