avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare silita

dupa ce primesc notificarea de la executor ca voi fii executata trebiue sa ma adresez la judecatorie sau la un avocat?caqt costa toata treaba asta?daca datoria e undeva in jur de 6000 lei?exista o taxa de timbru banuiesc....multumesc
Cel mai recent răspuns: ancamois , utilizator 11:42, 4 Septembrie 2015
Bună ziua. Firesc ar fi să vă adresați unui avocat pentru a vă formula contestația la executare. Taxa judiciară de timbru pentru contestația la executare este de 405 lei dacă valoarea debitului este 6.000 lei. Onorariul avocatului îl veți stabili împreună cu acesta. În situația în care contestația la executare este admisă, vă veți recupera integral cheltuielile cu taxa judiciară, onorariu avocat etc
nu vreau sa recuperaz nimic vreau sa fiu lasata in pace de firma de recuperari ptr ca datoria s-a prescris demult multumesc ptr raspiunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita alexandru1982 alexandru1982 Buna seara in anul 2008 am facut un credit de cativa ani nu am mai platit ,acum am primit o instiintare de executare silita . Creditul a fost de 23.000 lei din ... (vezi toată discuția)
Pretul unui divort (2010) Mariana Lenuta Mariana Lenuta Buna ziua. As avea si eu o intrebare ?!? Cat mai costa un divort in ziua de astazi ? _____________________________________ MULTUMESC ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita costi1993 costi1993 Buna ziua! Vreau sa fac o contestatie la o executare silita pentru o creanță mai veche de 3 ani. Este vorba de un credit la un IFN ce a avut data scadenta ... (vezi toată discuția)