avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Apartamente ANL
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Apartamente ANL

Tineri casatoriti la Mehedinti,veniti la Timisoara cu locuri de munca stabile, sotul lucreaza si eu sunt in indemnizatiee pana in mai. Eu am actul de identitate in jud Timis iar sotul de Mehedinti. Stand in Timisoara noi am dori sa mergem la primaria din Timisoara sa vedem, daca s-ar aproba apartamente la ANL. Cunoaste cineva cazul? Avem vre-o sansa?.
Cel mai recent răspuns: marianaana , utilizator 10:22, 7 Octombrie 2015
marianaana a scris:

Tineri casatoriti la Mehedinti,veniti la Timisoara cu locuri de munca stabile, sotul lucreaza si eu sunt in indemnizatiee pana in mai. Eu am actul de identitate in jud Timis iar sotul de Mehedinti. Stand in Timisoara noi am dori sa mergem la primaria din Timisoara sa vedem, daca s-ar aproba apartamente la ANL. Cunoaste cineva cazul? Avem vre-o sansa?.

marianaana a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa de la bunicul Meuta Georgeta Meuta Georgeta Raspuns pt.d-nul Avocat Gabriel Trifu Bunicul a murit in 1957 . Avem certificat de mostenitor in care sunt trecuti 2 copii. -[u]tatal meu [/u][b][b]care a ... (vezi toată discuția)
Tineri casatoriti - putem obtine ajutor financiar pentru locuinta? vera24 vera24 Buna ziua!am si eu,o intrebare?Suntem tineri,casatoriti din iunie 2011.sotul lucreaza de o luna ca,agent de paza,si primeste salariu de 150 euro,mentinoez ca ... (vezi toată discuția)