avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scoatere minor din tara fara acordul tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scoatere minor din tara fara acordul tatalui

Se poate sa scot din tara un minor fara acordul tatalui, daca sentinta de divort s-a pronuntat in 2009 si minorul mi-a fsot incredintat mie spre crestere si educare?

Va rog sa ma ajutati pt ca domnul este recalcitrant si refuza sa semneze procura notariala. :sorry:
Cel mai recent răspuns: capucino , utilizator 22:32, 3 Septembrie 2015
va multumessc mult de tot. mati scutit de o groaza de stres si rusine! Doamne ajuta-va!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului gabi1111 gabi1111 Buna seara sunt o mama careia mi sa incredintat minoru dupa divort ( fara alte specificari) intrebarea me este DACA EU AM MINORUL INCREDINTAT PENTRU AL LUA CU ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de semnatura tatalui,sau nu? mihasava35 mihasava35 Buna ziua..Sunt divortata din aprilie 2016.In urma mariajului,a rezultat un copil,in varsta de aproape 5 ani acum.In urma divortului,am obtinut tutela ... (vezi toată discuția)
Acord iesire din tara minor Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! Este adevarat ca daca autoritatea parinteasca este exercitata doar de catre un singur parinte, conform art. 398 sau art. 507 - cod civil, nu este ... (vezi toată discuția)