avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca sentinta executorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca sentinta executorie

Avem un salariat care a fost concediat disciplinar.. A castigat procesul si are o hotarare executorie la care a facut si institutia si salariatul apel. Salariatul a fost reintegrat in munca dar doreste ca institutia sa ii plateasca si salariile dela data concedierii pana la reintegrare. Nefiind definitiva sentinta institutia este obligata sa ii plateasca aceste salarii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 4 Septembrie 2015
Hotararea primei instante este executorie si, prin urmare, poate fi pusa in executare , sub riscul intoarcerii executarii silite , daca angajatorul va castiga in apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare inaintea recursului razvantoader92 razvantoader92 Buna ziua! In cadrul unui proces de litigiu de munca (anularea concedierii), sentinta a fost data in favoarea mea, a reclamantului, iar angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)
Procedura reintegrare in munca ContSters146823 ContSters146823 Am primit hotararea privind reintegrarea in munca a unui fost salariat concediat . Daca salariatul nu s-a prezentat, pentru punerea in aplicare cum procedam? ... (vezi toată discuția)
Daca decizia primei instante este definitiva, indiferent de rezultatul de la recurs, se va pune in aplicare? miha6809 miha6809 Pe data de 20.10.2010 am castigat procesul conform celor de mai jos : 15/09/2010 termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinareşi înscrisuri ... (vezi toată discuția)