avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu vecinii

Am o boxa la subsol,cu cadastru, act de proprietate, iar vecinul de la parter a inchis balconul si a astupat fereastra de aerisire,fara acordul meu. Nu cred ca are nici autorizatie de constructie. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:59, 4 Septembrie 2015
Buna ziua,
Va sugerez sa va adresati primariei locale cu o sesizare scrisa.
N-ar fi mai bine sa vorbiti cu vecinul sa faca o ferestruica mica in zidul nou construit al balconului?
Poate reusiti sa va intelegeti omeneste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu de sub balconul de la parter, balcon construit cristinel_20052005 cristinel_20052005 Buna ziua As dori sa stiu al cui este spatiul de sub balconul de la parter, balcon construit deja, doar ca mai este spatiu sub el si as vrea sa il inchid si ... (vezi toată discuția)
Art.31 din legea 50/1991 fiatlux fiatlux Sub balconul aflat la parterul blocului a fost construită o anexă formată din două încăperi din zid. Cele două încăperi sunt separate de un zid ... (vezi toată discuția)
Aerisirea wc-ului din apartamentul alaturat este in balconul meu inchis! srnmario srnmario Am cumparat un apartament vechi. Nu am realizat la momentul achizitiei ca aerisirea unuia dintre cele 2 WC-uri ale vecinului este in balconul meu (Era o ... (vezi toată discuția)