avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... construire siloz in mijlocul satului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

construire siloz in mijlocul satului

Locuiesc intr - o localitate constanteana, si am nesansa ca langa mine sa aiba teren intravilan un agricultor . La inceputul anului a inceput sa rasara o constructie si sa fie agitatie mare in jur, cu tractoare, buldozere si alte utilaje. In final am aflat ca se construieste un siloz pentru depozitare cereale (iar ca acoperire si o fabricuta de mustar) cu fonduri europene. Au montat silozurile, dar vin cu precizarea ca acestea sunt mobile.
De cateva zile este un zgomot ingrozitor ca duduie peretii casei iar pe la usi si tavan a inceput sa se crape. Sunt mai multi vecini nemultumiti dar nu stiu unde sa se adreseze in afara de primarie care sigur sunt in legatura cu ei, asa ca simtim ca ne luptam cu morile de vant.
Am tot cautat pe net si am gasit franturi din lege cum ca nu ar avea voie sa construiasca in sat ci la minimum 1000 m in afara localitatii.
Va rog sa imi dati baza legala si unde ne putem adresa pentru o reclamatie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:04, 4 Septembrie 2015
Intai si intai trebuie sa va interesati daca vecinul are autorizatie de constructie (legea 50/1995 cu modificarile ulterioare [ link extern ] ).
Sa nu-mi spuneti ca si ,,muștăria" e mobila :D Despre folosirea necorespunzatoare a fondurilor europene, vedeti aici :
[ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene oanalorena oanalorena pt.infiintarea unui atelier optica ca pfa pot accesa fonduri ue -in mediul rural (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala pot accesa fonduri europene nerambursabile? benyoati benyoati Buna Ziua !Am si eu o intrebare in legatura cu II , daca pot obtine -fonduri europene nerambursabilecu cod CAEN:4322 lucrari de instalatii sanitare ,de ... (vezi toată discuția)
O intrebare juridica legata de un cabinet de avocatura individual sau ceea ce eu consider o neregula cristina28 cristina28 intrebarea mea este alta de fapt,locuiesc intr-o vila cu 3 etaje,acum cateva luni vecinii de sus au vandut artamentul lor(precizez ca suntem doar 3 familii in ... (vezi toată discuția)