Buna ziua! De la 01 iulie responsabilul compartimentului finaciar-contabil, functionar public, a iesit la pensie pentru limita de varsta. Cum se procedeaza in cazul acesta pentru delegarea atributiilor din fisa postului, pana la deblocarea posturilor vacante? Se pot delega unui angajat de la o alta institutie subordonata aceluiasi minister si ce contract trebuie intocmit, pe ce perioada si salariu?
Va multumesc!
Da,puteti,in aceleasi conditii ca si pana acum,dar sa aveti grija intre timp sa cereti reaprobarea organigramei si sa motivati delegarea persoanei care se va ocupa intre timp de problemele financiar-contabile
Se va emite o decizie a conducerii prin care se stabileste cine va prelua atributiile responsabilului compartimentului financiar contabil pana la data organizarii unui nou concurs pentru ocuparea acestui post.
Nu se va incheia niciun nou c.i.m. ... insa daca persoana respectiva va cumula mai multe functii trebuie sa i se modifice fisa postului si sa i se acorde un spor de cumul de functii.
Urgent
stelianarotaru
In discutiile cu colegii mei am ajuns sa punem in discutie daca legea cumulului de functii se poate aplica si la institutiile publice.
Se poate ca un ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii
naomy_naili
sunt angajata a unui serviciu bugetar in functia de referent SSM. de curand am absolvit si cursul de PSI, am primit si decizie de numire in functia de cadru ... (vezi toată discuția)