avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cumul de functii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cumul de functii

sunt angajata a unui serviciu bugetar in functia de referent SSM. de curand am absolvit si cursul de PSI, am primit si decizie de numire in functia de cadru tehnic PSI.]NU BENEFICIEZ DE CUMUL DE FUNCTII?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:16, 16 Iunie 2010
Nu prea. :) Cumulul de functii este posibil numai in conditiile legii nr. 330/2009
" ART. 26
(1) În cazuri excepţionale, posturile vacante şi temporar vacante pot fi ocupate şi prin cumul de funcţii, de personal angajat prin concurs sau examen, cu respectarea prevederilor legale privind cumulul de funcţii şi a celor referitoare la ocuparea posturilor vacante.
(2) Posturile vacante şi temporar vacante din unităţile sanitare publice, din unităţile de asistenţă socială şi medico-socială, de cultură şi învăţământ, care nu au putut fi ocupate prin concurs, pot fi ocupate prin cumul şi de către persoane din aceeaşi unitate.
ART. 27
Angajarea personalului prin cumul de funcţii în cazul în care o parte din programul funcţiei cumulate se suprapune celui corespunzător funcţiei în care este încadrat se face cu acordul conducerii unităţii la care persoana în cauză are funcţia de bază.
ART. 28
(1) Exercitarea cu caracter temporar a unei funcţii de conducere se realizează prin numirea temporară a unei persoane angajate care îndeplineşte condiţiile specifice pentru ocuparea funcţiei de conducere şi care nu a fost sancţionată disciplinar.
(2) În perioada prevăzută la alin. (1), persoana beneficiază de salariul de bază aferent funcţiei de conducere respective." :)
MULTUMESC, AM INTELES. pROBLEMA ESTE CA SUNTEM UNITATE SANITARA SI IN STATUL DE FUNCTII NU EXISTA CADRU TEHNIC PSI DAR EU PRIN DECIZIE SUNT NUMITA IN ACEASTA FUNCTIE IN URMA CURSULUI PLATIT DE UNITATE.
Am o vaga banuiala ca, de fapt, vi s-au delegat atributii suplimentare postului de baza, pe principiul practicat la stat de a pune un om sa faca cinci lucruri deodata si sa-l platesti doar pentru unul...oricum, cumulul de functii nu se mai plateste cu sporul de 50% prevazut in ccm-urile anterioare legii 330, asa ca oricum ar fi, tot munca patriotica se numeste.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema urgenta- cumul de functii cipanu cipanu care este baza legala care reglementeaza cumulul de functii (vezi toată discuția)
Cumul de functii ileana36 ileana36 Poate un angajator sa te oblige sa prestezi fara sa fii platit o a doua functie ? Colega mea va pleca in concediu de maternitate. Ea este casiera ... (vezi toată discuția)
Cim parțial cu funcții de conducere în sistemul sanitar director ingrijiri director ingrijiri As dori sa stiu daca o persoana care ocupa o functie de conducere, respectiv asistent sef pe unitate intr-un spital, prin decizie, fara concurs, poate sa ... (vezi toată discuția)