avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Problema urgenta- cumul de functii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Problema urgenta- cumul de functii

care este baza legala care reglementeaza cumulul de functii
Cel mai recent răspuns: cipanu , utilizator 18:01, 26 Noiembrie 2010
Legea cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice:

Art. 26. - (1) În cazuri excepţionale, posturile vacante şi temporar vacante pot fi ocupate şi prin cumul de funcţii, de personal angajat prin concurs sau examen, cu respectarea prevederilor legale privind cumulul de funcţii şi a celor referitoare la ocuparea posturilor vacante.
(2) Posturile vacante şi temporar vacante din unităţile sanitare publice, din unităţile de asistenţă socială şi medico- socială, de cultură şi învăţământ, care nu au putut fi ocupate prin concurs, pot fi ocupate prin cumul şi de către persoane din aceeaşi unitate.
Art. 27. - Angajarea personalului prin cumul de funcţii în cazul în care o parte din programul funcţiei cumulate se suprapune celui corespunzător funcţiei în care este încadrat se face cu acordul conducerii unităţii la care persoana în cauză are funcţia de bază.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere cumul de functii Grigore Carmen Grigore Carmen Poate sa-mi spuna cineva daca noua Lege unica de salarizare interzice cumulul de doua functii la stat? Daca da, care este prevederea exacta? Va multumesc... (vezi toată discuția)
Cumul de functii naomy_naili naomy_naili sunt angajata a unui serviciu bugetar in functia de referent SSM. de curand am absolvit si cursul de PSI, am primit si decizie de numire in functia de cadru ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii ContSters79654 ContSters79654 Buna seara, Am un salariat care a avut contractul de munca suspendat din februarie pana in noiembrie inclusiv pentru concediu medical. Dupa terminarea ... (vezi toată discuția)