avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare SRL _D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare SRL _D

Buna seara,as dorii sa stiu daca pot sa infintez un SRL D(debutant)pentru fiica mea majora,daca in prezent este eleva?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 21:17, 4 Septembrie 2015
Buna ziua!
Da, poate sa-si inmatriculeze un SRL-D. Va sfatuiesc sa mergeti la biroul specializat de informare de la registrul comertului de unde puteti obtine toate detaliile si unde puteti sa redactati inclusiv actele necesare infiintarii firmei.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl-d racnea racnea Buna seara eu vin prin programul 2011(bani petru tineri si nu stiu cum sa infintez un srl-d care asa trebuie sa se cheme si din cate am intelesc costul pentru ... (vezi toată discuția)
Srl studenti sau srl-d ? ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Nu am avut niciodata tangenta in familie cu afacerile si nimic legat de acestea ( in forma lor legala si recunoscuta ). Sunt student in anul 4 la ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna seara, Doresc sa infintez o societate comerciala debutant. Am citi despre conditiile care trebuiesc indeplinite pentru infiintarea acestui tip de ... (vezi toată discuția)