avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Auto inmatriculat in RO, cumparat fara taxa platita
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Auto inmatriculat in RO, cumparat fara taxa platita

Am rugamintea sa imi spuneti cum pot sa procedez pentru a circula cu auto inmatriculat in Romania, fara taxa de emdiu platita, fara a mai plati taxa, sau mai bine zis, pot circula cu acordul proprietarului, in baza unui contract de vanzare - cumparare, fara sa mai schimbam proprietarul? El o va scoate de la Fisc sa nu mai plateasca impozit, iar eu o voi inregistra la Fisc. Merge? Astept cateva sfaturi practice, eventual exemple personale ale utilizatorilor acestui site. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:34, 6 Septembrie 2015
smcdali a scris:


pot circula cu acordul proprietarului, in baza unui contract de vanzare - cumparare, fara sa mai schimbam proprietarul?


Daca se incheie contract de vanzare cumpare,pe cale de consecinta vanzatorul nu mai detine calitatea de proprietar al bunului mobil,care intra in proprietatea dvs
Termenul legal finalizare procedura de inmatriculare auto este de 30 de zile de la data incheierii contractului de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru autoturism VIOPAUN VIOPAUN Daca am depasit termenul legal de inmatriculare al masini pe numele noului proprietar dupa ce am cumparat ,pot circula fara probleme cu procura si ... (vezi toată discuția)
Radiez masina si circul cu ea, ce risc? ContSters233402 ContSters233402 buna ziua!am auzit la cineva ca a radiat masina, pt ca avea impozit de 2500lei si circula asa cu ea.ce risca el sa pateasca daca este depistat??si daca se ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)