Buna ziua..Sunt casatorita legal de 5 ani,si avem impreuna un minor de 3 ani.Locuim la adresa mea,casa parintilor mei decedati,eu fiind unica mostenitoare(din lipsa de bani nu am facut totusi succesiunea dupa mama,decedata in 2007).
De 2 ani,au aparut problemele intre noi,la inceput mici,apoi mari.aduce lipsa bani din salariu,a intrat in nu stiu ce anturaj si sa apucat de jocuri de noroc si bautura..
Cand nu a mai putut sa fure din salariu,a inceput sa fure din casa,aur pe care eu l-am avut dinaintea casatoriei.Dupa reclamatia depusa la politie ptr furt,mi-am recuperat aurul,insa in 2 luni,lantisorul meu de 22 de grame are acum 12 grame.
Acum 2 zile cand l-am infruntat,a luat foc. A trecut prin diverse stari,de nervi,de plans,de furie necontrolata in care sa taiat pe maini apoi mi-a infipt mana in gat,dupa care a chemat politia cum ca eu l-am agresat si a cerut si o salvare,el fiind beat...La tot ceea ce a avut loc a asistat si cel mic,speriindu-se..
I-am rugat pe cei de la politie cand au venit,sa ma ajute sa il dau afara,el neavand nici un drept la adresa unde locuim. Raspunsul lor a fost ca nu il pot lua la sectie ptr ca scandalul incetase in momentul venirii lor,iar din casa nu il pot da afara decat in urma divortului,ptr ca,in momentul casatoriei i-am dat dreptul sa locuiasca cu mine...
Nu neg ca am acceptat sa isi faca mutatia la mine,numai ca lucrurile nu mai merg deloc,eu de ce trebuie sa ii accept crizele si bataia?
Am fost la Iml sa imi scot certificat..Il voi avea peste 6 zile.
Vreau sa divortez,vreau evacuarea lui si incredintarea minorului...
Ma poate ajuta cineva?
La fiecare discutie cu el,isi cere banii pt ce a facut in casa,adica a renovat camera copilului(glet si lavabila),si a aranjat baia(gresie,faianta,geam),daca nu,el pune barosul pe tot,insa,nu vrea sa recunoasca ca am facut impreuna o datorie de 8000 lei...,si ma ameninta ca imi va lua copilul ptr ca el are salariul mai mare pe cartea de munca decat mine..
Va multumesc pt raspunsuri anticipat..