locuiesc intrun bloc de 10 etaje la et 3.nu mi se pere normal sa platesc en electrica la lift cat si cel de la et 10 pt ca ei consuma en electrica de doua ori mai mult.se poate calcula pt fiecare etaj in parte?de ex cei de la partier si et 1 nu platesc decat reparatiile fara energia el.e criza si sau cam terminat pomenile ar trebui sa platim dupa cat consumam
CITESC SI MA MINUNEZ#-o,O INTREBARE AS AVEA PENTRU PROPRIETARU.DUMNEAVOASTRA PLATITI CONDUCTA DE GAZ DE LA RACORD PANA IN CASA DUMNEAVOASTRA SAU PLATITI DE LA ET 2 PANA LA ET 3?ACASA LA MINE S-A PLATIT COTA DE LA ET 2 LA ET 3.........NU STIU CUM FUNCTIONEAZA IN CASA ALTUIA............:-/,INAINTE SA FACETI SOCOTELILE ALTUIA,PRIMA FACETI-LE PE ALE DUMNEAVOASTRA.
BINE ZIS GEORGE......UN LIFTIER AR FI IDEAL IN ACEASTA PROBLEMA ASA DOMNU' PROPRIETAR AR AVEA MAI MULT TIMP LIBER :dance3: DECAT SA STEA IN CASA SI SA FACA SOCOTEALA LA CAT CHELTUIE UNUL SAU ALTUL.......
aveti dreptate..e greu de calculat..si unora le ia mult timp pt asta.Si eu care credeam ca pana la etajul 10 se consuma mai multa energie electrica ca la et 3.
Plata ascensor
roxana2702
Buna ziua! Ieri am facut o cerere pt a nu mai plati liftul. Nu il folosim iar in bloc este o \"moda\" mai veche sa nu platesti daca nu il folosesti. Noi suntem ... (vezi toată discuția)