avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract - pentru o delegatie in strainatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract - pentru o delegatie in strainatate

Buna ziua,

Intrebarea mea are legatura cu un contract incheiat de organizatia mea (ONG) cu o organizatie din Ungaria. Avem o intalnire in Berlin, in cadrul unui proiect european, al carei beneficiar e organizatia din Ungaria, iar noi partener. Cei din Ungaria nu vor sa ne plateasca cazarea, avionul si mancarea si vor sa ne dea direct 1200 de euro , din care sa ne cumparam noi bilet de avion, cazare etc. Vor sa ne dea banii printr-un contract. Intrebarea mea e: ce fel de contract se poate incheia, astfel incat sa ramanem cu cat mai multi bani din cei 1200 de lei. Cum se va face impozitarea acestor venituri? Se impoziteaza acesti bani atat in Ungaria, cat si in Romania. Ce fel de contract ar fi preferabil sa incheiem, noi fiind un ONG?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Daniel
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:28, 7 Septembrie 2015
Sfatul meu este ca sa ii rugati pe cei din tara vecina sa se intereseze cum va arata contractul pentru ca ei sunt entitatea care primesc banii de la finantator si in prima faza ei justifica cu documente cum au cheltuit banii. Apoi veti vedea cum ii inregistrati dumneavoastra in contabilitatea ong. Eu zic ca nu se va pune problema impozitarii aici la noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare excursie - returnare plata efectuata Roger25 Roger25 Buna ziua, Problema e in felul urmator: am comandat o vacanta la Napoli de pe un site de reduceri. Pe acel site de reduceri, la Termeni si conditii scrie ... (vezi toată discuția)
Anagajatorul a acordat diurna si apoi o cere inapoi/o scade din salariul angajatului mariacat mariacat In luna septembrie, am avut o deplasare in interes de serviciu (live content sportiv, intretinere relatie comerciala cu partenerul) cu un partener comercial in ... (vezi toată discuția)
Declaratii si doc contabile pentrut ong cirina cirina Suntem un ong, care a derulat un proiect pe programulTineret in actiune. Ong-ul nu are angajati si nici profit. Care sunt declaratiile pa care trebuie sa ... (vezi toată discuția)