avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chitanta sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chitanta sub semnatura privata

Buna seara,
As dori sa stiu daca o chintanta incheiata sub semnatura privata intre o persoana fizica si una juridica , a carei valoare depaseste 10000 euro poate fi accepta in instanta sau aceste acte sub semnatura privata sunt acceptate numai daca suma nu depaseste 250 RON.
As dori sa stiu si articolul din nou cod de procedura civila care face referire la aceste aspecte la care am facut referire mai sus.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Proba cu martori pentru recuperarea unei creante pe care nu o pot dovedi cu inscrisuri tu_tu tu_tu Daca vreau sa introduc o actiune in instanta, o actiune civila, si am ca proba cea cu martori...E vorba de recuperarea unei creante de aproape 2000 RON, fara ... (vezi toată discuția)
Chitanta AdrianZ AdrianZ Buna ziua, As dori sa aflu ce se intampla in cazul in care un agent de vanzari angajat al firmei X are o clienta care pretinde ca a facut o plata dar nu are ... (vezi toată discuția)
Sanse recuperare bani...?? monalisaalina monalisaalina Buna seara,as dori o parere avizata,un sfat,daca imprumutul cu o suma considerabila....s-a facut fara acte ,as avea castig in instanta doar cu martori?exista ... (vezi toată discuția)