Buna ziua , problema este urmatoarea , am cerut executarera unei hotarari drepturi salariale , mai exact diferenta intre cele cuvenite si incasate , a urmat procedura desemnarii unui expert contabil , numai ca la infatisare nu a cerut nimic elocvent din partea societatii si in urma discutiilor a mentionat ca nu intelege dispozitivul in clar a hotararii , drept urmare am depus in instanta cerere lamurire dispozitiv . termenul depunere expertiza era 31.08.2015 iar termen lamurire dispozitiv 19.10.2015 .... am scos certificat grefa ...
1. expertiza a fost depusa in defavoarea mea totala , certificatul de grefa nu anuleaza expertiza si daca da temeiul legal va rog
2. contestatie la expertiza facuta in mod afon ce termen am cu se face orice informatie va rog
Nu exista asa ceva,certificatul de grefa nu anuleaza expertiza contabila.
Impotriva expertizei daca ,considerati ca, va dezavantajeaza,formulati obiectiuni motivate, pe care sa le depuneti la dosar pana la urmatorul termen.
In mesajul initial scrieti: " ... in urma discutiilor a mentionat ca nu intelege dispozitivul in clar a hotararii , drept urmare am depus in instanta cerere lamurire dispozitiv . termenul depunere expertiza era 31.08.2015 iar termen lamurire dispozitiv 19.10.2015 .... am scos certificat grefa ...". Daca nu este dosar in instanta despre ce discutam ?
In perioada de la depunerea raportului (?! ce raspunsuri depune expertul daca nu ii este in clar dispozitivul ?) si pana la termenul de lamurire dispozitiv (cum s-a stabilit acest termen ?) oricand, ati putea depune obiectiuni (la ce sa depuneti daca nu este clar dispozitivul ?).
Cred ca trebuie sa revizuiti ceea ce doriti sa intrebati si sa detaliati.
trebuie sa depun obiectiuni la expertiza contabila judiciara dispusa in procedura de executare
Rog sa-mi spuneti unde gasesc normele privind desfasurarea unei expertize contabile ..mai exact ce acte pot deservii ca proba intr-o expertiza contabila ....
O alta problema.. in expertiza ...d-na expert motiveaza cu o hartie oferita de societate si eliberata de Ministerul MFPS din 23.02.2012 ca CCM 2007-2010 pe nivel de ramura si-a incheiat valabilitatea la data de 11.02.2011 , deci ...desii vb de repunerea unei persoane in situatia anterioara , reincadrare in munca cu plata drepturilor salariale actualizate pana la reintegrare , adica 2008-2012 , nu mai pot beneficia de prevederile CCM la calcularea drepturilor cuvenite .....si mai mult ...fiind vb si de o vanzare cumparare survenita in timpul litigiului , si neavand istoric in cadrul societatii ...nu beneficiez de grile acordate pe vechime in mod clar ....
Codul de procedura civila si OG nr.2/ 2000 cu modificarile si completarile ulterioare reglementeaza modul de desfasurare a unei expertize tehnice judiciare, iar OG si a unei expertize extrajudiciare.
Probe sunt documentele existente la dosarul cauzei, alte documente solicitate de catre expert (in functie de obiectivele fixate pentru expertiza) pentru a-i fi puse la dispozitie de catre partile in dosar, acte legislative, in vigoare la data pentru care se face expertiza.
Referitor la aplicare prevederilor CCM valabil in perioada 2007-2010 faceti observatii la raportul de expertiza, aratand punctul dvs. de vedere.