avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fondurii europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fondurii europene

sunt infirm grd 2 handicap as vrea sa accesez fondurii europene ptru a achizitiona 50 de stupii sa ma ocup de ei detin 2700 mp cu acte proprietate dar nu-stiu cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 11:36, 7 Septembrie 2015
da, puteti accesa aceste fonduri cata vreme nu ati fost incadrat prin stabilirea gradului de handicap 2 ca persoana lipsita de discernamant.
Legea va da dreptul sa accesati aceste fonduri.
Pentru aceasta este necesar un plan de afacere si un buget de care aveti nevoie din partea uniunii. Mai multe detalii gasiti pe [ link extern ] .
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit handicap grd 2 accentuat stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 va doresc un an nou fericit plin de impliniri,am si eu o intrebare as dori sa fac un credit in valoare de 11000 lei,110 milioane vechi,pe perioada de 5 ... (vezi toată discuția)
As putea sa lucrez independent in confectii metalice stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 Meseria mea este de sudor confectii metalice in prezent sunt infirm am gradul 2 accentuat as vrea sa lucrez acasa ce ma pricep confectii metalice sudura pot ... (vezi toată discuția)
Accesare fondurii europene nerambursabile stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 sunt pensioar handicap si detin un teren intravilan de 2700mp cu casa proprietate personala as dori sa fac un solar 400 mp ptru legume rosii ardei, si sa ... (vezi toată discuția)