avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As putea sa lucrez independent in confectii metalice
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As putea sa lucrez independent in confectii metalice

Meseria mea este de sudor confectii metalice in prezent sunt infirm am gradul 2 accentuat as vrea sa lucrez acasa ce ma pricep confectii metalice sudura pot sta pe scaun si sa lucrez cu copii sa-i invat sa lucram impreuna stau la tara am un teren casa 2700 mp detin in proprietate o casa as vrea sa lucrez acasa dar nu am resurse financiare pot lucra portii metalice fier forjat gardurii cu ajutorul copiilor mei si cu experienta mea intrebarea este daca as putea lucra sau obtine fondurii europene pensia este mica de 375 lei as dori oo indrumare dar nu as vrea sa-mi pierd pensia de handicap
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: stanciulaurentiu91 , utilizator 17:24, 22 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți lucra fără a vă pierde pensia de handicap. Cât despre fondurile europene, puteți încerca, găsiți un consultant în accesarea fondurilor europene,
am si o pensie invaliditate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma unor investigatii am fost diagnosticata cu ... GeorgianaG29 GeorgianaG29 Buna ziua! In urma unor investigatii am fost diagnosticata cu o boala autoimuna, care, din cate am inteles, este considerata handicap (cu diferite grade - ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Pensionescu Pensionescu Buna ziua ! Va rog frumos sa ma lamuriti in legatura cu intocmirea dosarului de pensionare de invaliditate. Situatia este urmatoarea; Lucrez la o fabrica de ... (vezi toată discuția)
Constructie rampa intrare in bloc pentru persoana cu dizabilitati fizice margaux margaux Buna ziua, va rog frumos daca cineva stie sa ma indrume in cazul in care bunica mea este acum paralizata si nu se mai poate deplasa decat in fotoliul ... (vezi toată discuția)