avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Licenta post radio online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Licenta post radio online

Buna ziua,
Am cumparat de pe internet un post de radio online care il poti asculta in winamp pe acesta se aude muzica de pe youtube sau alte radio-uri cunoscute in Romania,mentionez ca nu am nici un beneficiu de pe urma acestui radio este ascultat doar de prieteni din lipsa de ocupatie, si de curand cineva mi-a zis ca acest prost de radio necesita licenta, [ link extern ]
Imi puteti spune va rog daca am vreo obligatie in a achizitiona acea licenta .Multumesc mult .
Intradevar aveti nevoie de licenta emisa de catre ORDA, intrucat chiar daca transmiteti in mediul online, asta nu inseamna ca aveti si copyright pentru muzica difuzata.
Clipurile incarcate pe net au si ele un autor sursa, astfel ca si in cazul in care 4-5 prieteni asculta postul dvs. de radio (banuiesc ca nu aveti suficienta latime de banda pentru a nu influenta bitrat-ul), incalcati dreptul de autor, redistribuind material muzical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Taxa pt radio online privind drepturile de autor claudiu.ar claudiu.ar buna ziua, vreau sa fac un radio online si sa pun muzica comerciala.pe viitor o sa bag si reclame. as dori sa stiu cat ma costa taxa pe drepturile de ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)