avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executare silita pentru o suma presupus datorata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executare silita pentru o suma presupus datorata statului austriac

Fosta soție este stabilită în Austria. Am primit o somație prin care sunt înștiințat că am de plătit o sumă reprezentând avans de întreținere pt fiul meu, pentru perioada iulie 2011-august 2015. În perioada respectivă i-am achitat pensia alimentară, așa cum fusese stabilită de instanța din România. Pe lângă această sumă, fosta soție a depus o cerere de recalculare a pensiei alimentare, începând cu luna aprilie 2015. Mi s-a comunicat că pensia alimentară trebuie s-o achit Prefecturii din localitatea de domiciliu a soției.
Întrebarea este dacă datorez altceva în afara pensiei alimentare, chiar și către statul austriac, așa cum mi s-a comunicat?
Pot fi executat silit fără o sentință a unei instanțe din România?

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie de intretinere vra vra Buna ziua. Am o intrebare la dvs....din anul 2015 sunt divortata: in urma sentintei de divort , fosul l meu sot trebuie sa imi achite lunar suma de 181 lei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara schwarzer11 schwarzer11 Buna seara!! Sint cetatean Roman cu domiciliul in Austria si platesc de circa 7 ani suma de 100€,lunar, pensie alimentara pentru doi copii care ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara platita in avans cristilaur cristilaur In urma cu aproximativ patru ani i-am platit fostei sotii pensia alimentara pentru fica noastra in avans prin noatar calculata la salariul minim pe economie de ... (vezi toată discuția)