avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura furnizor neiregistrata la timp
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura furnizor neiregistrata la timp

in luna mai 2015 un furnizor X a emis o factura catre clientul Y - in insolventa; furnizorul a transmis factura administratorului judiciar, iar acesta nu a inminat-o clientului X in timp util,ci abea la inceputul lunii septembrie 2015.
cum se reglementeaza din punct de vedere al intocmirii declaratiilor fiscale (300,394) aceasta situatie?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:42, 13 Octombrie 2015
394 rectificativa pe mai; in 300 pe regularizari cand se poate ( septembrie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de avans cristinabojescul cristinabojescul Buna ziua. In luna noiembrie 2015 am intocmit o factura de avans catre un partener pe care am declarat-o in decl.394 si decl.300 la noiembrie )firma este cu ... (vezi toată discuția)
Factura storno decembrie 2009 blu_angel blu_angel buna ziua! an 2009 inchis, depus bilant....tot...inclusiv luna aprilie 2010 toate declaratiile...depuse administratorul imi aduce o factura storno de la un ... (vezi toată discuția)
Factura achizitie marfuri din 2012 neinregistrata negut_dorina negut_dorina BUNA ZIUA , Am o factura de cumparare marfa din sept 2012 am depus bilantul pt anul 2012 cum o inreg in 2013 ? (vezi toată discuția)