avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa pentru speta prezentata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa pentru speta prezentata

Daca esti prins in timp ce ridici un pachet cu 12 kg de cannabis si mai ai si cultivat 77 de plante intr.o padure cu alti 3 ce pedeapsa poti primi ?
Cel mai recent răspuns: Korybetty123 , utilizator 13:18, 15 Octombrie 2021
Dosarul il poate consulta.
Bună ziua revin cu o întrebare iar.sotului meu i sa prelungit arestul preventiv cu încă 30 de zile.a acceptat sa facă acordul de recunoastere a vinovatiei cu domnu procuror, a făcut și 2 denuturi acum ce urmează?are vreo șansă după astra 30 de zile la un arest la domiciliu sau control judiciar?cantitatea găsită la el 181 de grame de marijuana gen medicinala 3 plante de iarba și 03 cocaina.el având doar un denut făcut din ce știu și interceptari telefonice?ce urmează acum e la prima problema cu legea ,lucrează de 17 ani ,avem 2 copii sub întreținere?are vreo șansă vreau un răspuns sincer

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Am nevoie de un răspuns...va rog măcar o opinie atat...de cineva care a trecut prin asta .e arestat la slobozia ialomita

Korybetty123 a scris:

Bună ziua revin cu o întrebare iar.sotului meu i sa prelungit arestul preventiv cu încă 30 de zile.a acceptat sa facă acordul de recunoastere a vinovatiei cu domnu procuror, a făcut și 2 denuturi acum ce urmează?are vreo șansă după astra 30 de zile la un arest la domiciliu sau control judiciar?cantitatea găsită la el 181 de grame de marijuana gen medicinala 3 plante de iarba și 03 cocaina.el având doar un denut făcut din ce știu și interceptari telefonice?ce urmează acum e la prima problema cu legea ,lucrează de 17 ani ,avem 2 copii sub întreținere?are vreo șansă vreau un răspuns sincer

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - pedeapsa pentru trafic și consum de droguri de risc Samya Samya Fratele meu a fost arestat pt trafic si posesie pentru consum droguri de risc stiti care este pedeapsa ?are avocat a executat 30 zile de arest acum i sau dat ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de detinerea si consumul de canabis ContSters266778 ContSters266778 Buna ziua, Ce masuri se pot lua in cazul acuzatiei de detinere si consum de droguri (canabis) ? Care sunt cele mai lejere si care sunt cele mai aspre ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa pt detinere de droguri? alinaionescu24 alinaionescu24 Buna ziua! Am un prieten care este retinut pt detinere de droguri. Asupra lui au fost gasite 120 g de marijuana, el declarand ca le are pt consum propriu. Tin ... (vezi toată discuția)