avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Model cerere CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Model cerere CEDO

Buna ziua,
Ma poate indruma cineva si pe mine cum pot intra in posesia unei cereri CEDO, sau imi poate transmite un formular?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: vodzila57 , utilizator 08:06, 10 Septembrie 2015
Stimat forumist,

Puteți descărca cererea de la această pagină web:
[ link extern ]

Cu stimă.
Buna seara,
Multumesc pt raspuns, dar pe pagina mentionata nu am gasit decat informatii despre modul in care trebuie formulata cererea si alte informatii, formularul de completat nu. Mie imi terbuie foprmularul sa-l pot descarca si completa.
Cu stima,
Stimat forumist,

Uitați-vă mai atent. Pe pagina respectivă există posibilitatea descărcării documentului. Observați butonul grafic ,,formular de cerere,, din secțiunea ,,Sesizarea Curții,,.

Cu stimă.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2015
andreigrigoriu, moderator
Buna dimineata,
Multumesc mult pt indicatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare grefa cedo geo-vem geo-vem Exista posibilitatea sa sesizez grefa CEDO in vederea trimiteri unui formular ?Daca da, cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Formulare plangere cedo anonim890 anonim890 Unde pot gasi formularul pt. o plangere CEDO in forma actualizata? am gasit formulare pe mai multe pagini de internet, insa... ma mira diferenta foarte mare ... (vezi toată discuția)
Cedo iozefina25 iozefina25 vreau sa trimit cerere la cedo cum as putea sa fac o plangere? (vezi toată discuția)