avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cresterea copilului

O femeie incadrata in grad de handicap accentuat revizuibil anual ,mama singura,beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului in varsta due Patna LA 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:32, 9 Septembrie 2015
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna ansetrii) sa aiba venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. Faptul ce are grad de handicap nu o impiedica sa beneficieze de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca platesc cas pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? ceragusi ceragusi Buna ziua.Am si eu o intrebare:am terminat somajul anul acesta pe 23 aprilie,in prezent nu am loc de munca (eu avand handicap gradul 2)si sunt insarcinata.As ... (vezi toată discuția)
Pot primi indemnizatie de crestere a copilului? ADRIANAnutu ADRIANAnutu O PERSOANA CARE NU A COTIZAT 12 LUNI DAR E INCADRATA INTR UN GRAD DE HANDICAP SI PRIMESTE SI INDEMNIZATIE SOCIALA PT INCAPACITATE DE MUNCA POATE PRIMII ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil, mama pensionata cu handicap ionela_paval ionela_paval Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspun la urmatoarea intrebare: Daca mama i-a pensie de handicap atunci ea ar putea beneficia de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)