avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Domiciliu nou asociat - modificare la RC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Domiciliu nou asociat - modificare la RC

Buna ziua
Daca un asociat al unei societati comerciale isi schimba domiciliul in alta localitate trebuie modificat actul constitutiv al societatii?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: mihaicatalin1 , utilizator 11:30, 9 Septembrie 2015
Nu.
Pentru evitarea unor cheltuieli inutile, la urmatoarea modificare facuta in firma, veti depune o copie a noului act de identitate, pentru actualizarea datelor.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social - model act constitutiv si haga andreeanestian andreeanestian Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model de Hotarare AGA pentru schimbarea sediului social in cadrul unei SRL + Un model de act aditional la Actul ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv srl - asociati straini andreea_andrei andreea_andrei Buna ziua, Care sunt pasii care trebuie urmati in modificarea actului constitutiv al unei soc comerciale cu raspundere limitata cu asociati ... (vezi toată discuția)
Schimbare date firma in urma casatoriei loredana1108 loredana1108 Buna ziua! Am si eu o intrebare..am o firma deschisa acum cativa ani, la care sunt administrator. De curand m-am casatorit si implicit mi-am schimbat numele. ... (vezi toată discuția)