avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Chestiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Chestiune

Acum 20 de ani mi s-a depus o suma de 20.000 mii lei la C.eC,
cu mentiunea sa se scoata lunar pana cand eu urma sa implinesc 18 ani. Asta coincidea cu lichidarea contului. Mama nu a scos decat vreo 3, sau 4 ani si restul de vreo 15.000 au ramas acolo pana-n zilele noastre la cec cu libretul la purtator.
Deci am vreo sansa sa castig daca intentez pentru despagubire
tinand cont de clauza , si pt faptul ca acei bani erau meniti pt
instruirea si educarea mea?
Cel mai recent răspuns: julixu , utilizator 03:15, 6 Octombrie 2005
Vezi vre-o culpa a CEC-ului in acesta situatie, pentru a cere dspagubiri ? S-a incheiat un contract de depozit bancar cu CEC, iar in functie de clauze poti solicita (sau nu) dobanda aferenta depozitului. Cel mai bine este sa mergi la sucursala cu libretul si sa vezi care este situatia contului.
pe cine ai vrea sa dai in judecata ?
CEC nu are nici o culpa, iar cu mama nu cred ca ai vrea sa te judeci...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Librete cec cu dobanda si castiguri autoturisme... mihai63 mihai63 Am gasit printre actele vechi ale parintilor mei niste librete cu dobanda si castiguri in autoturisme (cu limita de suma minim 5000 lei), emise intre anii 1972 ... (vezi toată discuția)
Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)