avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul a inchis usile de la scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul a inchis usile de la scara

Vecinul meu a inchis usile de la scara, fara acordul locatoriilor este legal?daca este ilegal pot sa sun la politie sai chem ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:39, 12 Septembrie 2015
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de informatii relevante
Despre ce usi este vorba,despre ce scara ?
La nivelul imobilului de locuit in comun exista infiintata asociatie de proprietari ?
Daca exist infiintata asociatie de proprietari,sesizati oficial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare
A inchis usile din casa scari, a facut un fel de garaj isi tine bicicletele si scule.
Este normal ca fiecare om ce intra si iese pe usa de la bloc, sa o inchida.
Poate ati vrut sa spuneti ca a incuiat-o!
Dar dumneavoastra, proprietarii, pe unde intrati in casa scarii daca vecinul a incuiat usa?
Mai a ramasa o usa liber. dar nu mi se pare normal ca restu usilor sa le inchide si sa isi fac un fel de garaj
Discutati cu presedintele asociatiei si vedeti daca are acordul asociatiei sau nu. Presedintele poate sa-i impune folosirea normala a usilor, a holului...

Alte discuții în legătură

Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)
Inchidere hol din spatiul comun BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In fata usii apartamentului meu, exista un hol de aproximativ 1,80m/1,20m, hol pe care in mod normal circul doar eu (+familia mea) deoarece prin ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii si administratora Quies Quies Buna seara, De curand am devenit coproprietara unui apartament, in urma decesului tatalui meu. De atunci m-am confruntat cu mai multe probleme atat cu ... (vezi toată discuția)