avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Agent de munca temporara
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Agent de munca temporara

Buna ziua , am o nelamurire si as vrea sa mi confirmati daca din 1 aprilie 2015 (codul muncii francez)firmele autorizate ca agent de munca temporar au nevoie de un reprezentant imputernicit pentru a reprezenta firma pe teritoriul Frantei si daca este obligatoriu ca acesta sa aiba domiciliu temporar pe perioada contractelor salariatilor agentiei in Franta?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto strain cu documente pierdute asketerion asketerion Am o masina inmatriculata pe numele meu in Franta si intentionam sa o inmatriculez in tara. Recent, insa, am pierdut actul de inmatriculare (carte grise) ... (vezi toată discuția)
Tva- taxare inversa mircea1956 mircea1956 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema : Societatea la care lucrez are incheiat un contract de constructii montaj cu o societate din Danemarca ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea macron sarmac sarmac Buna ziua O firma de transport din Oradea care incheie un contract de transport cu o alta firma din Oradea, pt transport de marfa pe ruta ORADEA-FRANTA,cu ... (vezi toată discuția)