avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Modul psihopedagogic I frecventat la zi, fara examen ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Modul psihopedagogic I frecventat la zi, fara examen final!

Buna seara!
Nu stiu daca este potrivit sa intreb acest lucru pe acest forum, dar poate are cineva o informatie. In anul 2011 trebuia sa sustin examenul de incheiere a modulului psihopedagogic nivelul 1, insa nu am reusit si intentia mea de atunci a fost sa termin in toamna. In toamna mi s-a spus de la Departament ca nu se mai poate, ca trebuie sa-l fac din nou. Exista vreo sansa sa pot sustine examenele finale sau macar sa echivalez examenele daca incep din nou acest modul? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Studii terminate la ush - angajare in invatamant bianchita bianchita Am terminat Facultatea de management financiar contabil,specializarea contabilitate si informatica de gestiune din cadrul univ.Spiru Haret,Bucuresti,zi,studii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . fiica mea a absolvit facultatea de automatica si ... Mihai Pislaru Mihai Pislaru Buna ziua . Fiica mea a absolvit Facultatea de Automatica si informatica aplicata din cadrul Universitatii tehnice Cluj Napoca promotia 2022 . Aici a urmat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: un cadru ... GiorgianaGG GiorgianaGG Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: Un cadru didactic asociat doreste sa preda la clasele a IX-a si a X-a (nivel liceal), un optional . Este ... (vezi toată discuția)