avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua . Fiica mea a absolvit Facultatea de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua . Fiica mea a absolvit Facultatea de Automatica si ...

Buna ziua .
Fiica mea a absolvit Facultatea de Automatica si informatica aplicata din cadrul Universitatii tehnice Cluj Napoca promotia 2022 . Aici a urmat si absolvit cursul psihopedagogic nivel 1. In acest moment urmeaza cursurile de master la Universitatea Transilvania din Brasov la specializarea Tehnologii de internet si s-a inscris si la cursul psihopedagogic nivel 2 - sesiunea iulie 2022 - 2023. A terminat semestrul 1 si a participat la cursul psihopedagogic la care a sustinut examen. In saptamana 03-07.04.2023 a fost solicitata de secretariatul de la Departamentul de psihologie al Universitatii Brasov sa depuna cerere de retragere pe motiv ca nivelul 1 al cursului absolvit la Cluj nu este compatibil cu nivelul 2 al cursului pe care il frecventeaza in acest moment .
Va rog sa ma indrumati cum trebuie procedat si ce pasi trebuie urmati pentru corectarea acestui neajuns tinand cont ca a parcurs acest curs un semestru jumatate si se apropie urmatoarea sesiune .

Va multumim

Alte discuții în legătură

Studii de scurta sau de lunga durata SORBAN ERZSEBET SORBAN ERZSEBET Cu data de 29.11.2004 am primit diploma de absolvire pe baza promovarii examenului de absolvire din sesiunea iunie 2003 pentru durata studiilor de 4 ani in ... (vezi toată discuția)
Ordinul 6052/2009( m.of.926/30dec 2009) mihaellav mihaellav Buna seara.Sunt educatoare -institutor 1 la o gradinita din bv.Va rog foarte mult sa ma ajutati in clarificarea unor denumiri / termeni .Astfel : -sunt ... (vezi toată discuția)
Profesor sau institutor? deiuta deiuta am o nelamurire, sunt absolventa a unui liceu, [b]nu profil pedagogic[/b], dupa care am urmat si absolvit [b] cursurile Scolii Postliceale Colegiul Pedagogic ... (vezi toată discuția)