avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soț plecat cu contract, nu trimite bani acasa!Cărei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soț plecat cu contract, nu trimite bani acasa!Cărei autorități mă adresez?

Mi-am prezentat situatia aici m.avocatnet.ro/mobile/m%7Cto...
Acum revin cu o altă intrebare!
Sotul meu este plecat de 3 luni pe vas, cu contract de muncă.Deoarece nu ne mai ințelegem de ceva timp înainte de plecare m-a amenințat că nu-mi va mai trimite bani ptr datorii si cheltuielile zilnice ale familiei.
Când a plecat s-a imprumutat de 2000 de euro de la soacră, bani pe care i-a trimis in contul ei!
Din discuțiile telefonice pe care le-am avut cu el a încercat sa mă minta spunandu-mi ca a primit banii la bord, ca firma are niste probleme si nu trimite in cont..in sfarsit numai minciuni!
Carei autorităti ma pot adresa eu, sau ce anume pot face ptr a sesiza aceasta situație??Vreau ca la divorț să reiasă că asa ceva?

Mulțumesc mult!

Cel mai recent răspuns: monique2015 , utilizator 08:21, 10 Septembrie 2015
Puteti cere in instanta pensie de intretinere pt copil.
V-ar ajuta daca aveti o copie dupa contractul de munca sau macar numele angajatorului.
Chiar daca sunteti casatoriti puteti formula o cerere de obligare a tatalui la plata unei pensii de intretinere la judecatoria de la domiciliul minorului. Taxa de timbru este de 20 lei si ar trebui indicat angajatorul sau depusa o copie a contractului de munca.

Cat despre un eventual imprumut contractat de la mama sa, trebuie sa faca dovada existentei lui, a termenului de restituire, iar pe dvs va influenteaza doar daca el a fost facut pt nevoile curente ale casatoriei.
Mulțumesc frumos pentru taspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Liliana2015 Liliana2015 Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si sa-mi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie: Am avut un proces pe rol la judecatorie in dec 2013 ptr pensie de ... (vezi toată discuția)
Dreptul omului Alina73 Alina73 Buna ziua.Eu am o nelamurire.Parintii mei sunt divortati de cand eu avam 3 ani acum eu avand 26 de ani.Tata ne a abandonat de cand eram micuti pe mine si pe ... (vezi toată discuția)
Evacuare soacra abuziva din apartament ?! alexklumea alexklumea Buna ziua ! As dori sa aflu ce solutie legala exista (daca exista) pentru evacuarea soacrei mele dintrun apartament inchiriat de mine. Este o femeie abuziva, ... (vezi toată discuția)